De impact van leerinterventies inschatten én meten.

Donderdag 31 mei 2018: De impact van leerinterventies inschatten én meten!

Op donderdag 31 mei van 08.30 tot 16.30 uur organiseert Learning2Perform deze training voor HRD/L&D professionals die in de praktijk verantwoordelijkheid dragen voor de ontwikkeling, de inkoop en/of de organisatie van leerinterventies binnen een organisatie, of zich daarin willen bekwamen. Schrijf je in vóór 25 april a.s.!!

Ook trainers of opleiders die evalueren als meerwaarde zien voor hun klanten zijn welkom.

 

Waarom deze training?

Het inschatten van de impact van een leerinterventie op organisatiedoelen wordt door de doelgroep:  HRD en L&D-professionals, als lastig ervaren. Ook het effectief evalueren van de leerinterventie zelf blijkt geen gemakkelijke opgave. Terwijl beide voorwaardelijk zijn om de meerwaarde van HRD/L&D voor de organisatie aan te kunnen tonen.

Om in te kunnen schatten wat de impact van een leerinterventie zal zijn, heb je goed geformuleerde organisatie- en/of afdelingsdoelen nodig. Daarvoor moet je de stakeholders betrekken door hen de juiste vragen te stellen. Met goed geformuleerde, gedragen en begrepen organisatiedoelen kun je scherpe leerdoelen voor de interventie formuleren. Die zijn onmisbaar om op verschillende momenten en bij verschillende stakeholders effectief te kunnen evalueren.

Vindt u dat in uw praktijk ook lastig en wilt u samen met anderen oefenen in het formuleren van organisatiedoelen, het vertalen ervan in effectieve leerdoelen en het meten van de impact? Of kent u iemand in uw omgeving die dat wil? Na deze training kunt u de impact van leerinterventies inschatten én meten!

Waar?

Business Centre Nederland in  Utrecht.

Route 

De trainers

Jo Buuts is een bevlogen L&D-professional met veel ervaring op het gebied van ontwerpen van leeroplossingen. Met Learning2Perform adviseert en helpt hij HRD en L&D-professionals om het leren en ontwikkelen van mensen én organisaties te versterken. Regelmatig geeft hij workshops en trainingen op dit gebied. Hij is initiatiefnemer en lid van de Denktank Professionalisering HRD/L&D die wordt gefaciliteerd door NVO2, hét netwerk van HRD professionals van de toekomst.

Kristoff Vandermeersch is als onderwijskundige gepassioneerd door leren en ontwikkelen. Hij is zaakvoerder van Bedrijfsopleidingen.be en initiatiefnemer van Stimulearning, een Vlaams netwerk van 360 L&D-professionals. Kristoff specialiseert zich sinds 2008 in effectmeting van leren en training en bouwde samen met de Universiteit Antwerpen o.a. ROEM, een webbased tool om de impact van leren na te gaan. Vanuit die ervaring is hij de aangewezen persoon om je mee te nemen in het verhaal van leereffectmetingen.
Beide trainers zullen de deelnemers begeleiden bij het maken van de opdrachten en voorzien hen op momenten dat het nodig is van de juiste informatie. On demand, just-in-time, just enough.

De kosten

De kosten voor deelname zijn  € 395,– , exclusief BTW, inclusief een uitgebreid lunchbuffet en een hapje en drankje na afloop.

De inschrijving sluit op 24 april 2018. De training gaat door bij 6 inschrijvingen of meer. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en aanvullende informatie over de training en de locatie.

Laat een reactie achter