Diversiteit

We gaan uit van een grote diversiteit. Diversiteit in organisatievraagstukken, in de manieren van leren en denkgewoonten van mensen, in culturen binnen organisaties en stijlen van leidinggeven die bepalend kunnen zijn voor de effectiviteit van leren en ontwikkelen.

Businessimpact

Dus gaan we op zoek naar antwoorden. Welke bijdrage moet het leren en ontwikkelen in de organisatie leveren aan de bedrijfsresultaten? Welke systematiek wordt daar nu voor gebruikt? Wat werkt goed en wat niet? Leidt dat tot de gewenste businessimpact?

De beste leervorm

Vanuit de antwoorden bepalen we de visie om leren en ontwikkelen in uw organisatie richting te geven. Daar zoeken we de beste leervorm bij die past bij de manier van leren van uw mensen. Met aandacht voor zowel informeel als formeel leren. Met interventies die waar mogelijk en effectief, in en tijdens het werk worden ingepast.

Breed scala aan interventies

Learning2Perform ontwerpt leerinterventies die passen bij de manier van leren van de medewerkers, hun wensen en ambities. De huidige technologische ontwikkelingen zijn bijna onbeperkt om mensen in en tijdens hun werk te laten leren en hen daarin te begeleiden. Performance Support biedt een breed scala aan ondersteuning op de werkplek zoals on-demand toegang tot kennis en informatie, begeleiding, advies, assistentie, feedback en andere tools die medewerkers in staat te stellen steeds beter te worden in hun werk, met een minimum belasting voor andere werknemers. Just in time, just enough and only 3 clicks away…..

Vaste samenwerking met TVOsolutions

Vaste partner TVOsolutions biedt alle expertise op het gebied van Performance Support, online leermiddelen, leer-platforms, e-learning en ESN. Alle online oplossingen om leren en ontwikkelen te optimaliseren, zijn eenvoudig te integreren met bestaande ICT-systemen binnen uw organisatie. Samen bieden we een totaalconcept met consultancy, ontwerp, platform, tools, implementatie en begeleiding.