Jo Buuts

Ik ben een bevlogen L&D-professional met veel ervaring in het adviseren over en het ontwerpen van leeroplossingen in organisaties. Die ervaring breng ik mee vanuit mijn loopbaan bij Defensie waar ik tot 2011 werkte als opleidingsadviseur en -ontwerper. Daarna ben ik met Learning2Perform verder gegaan als zelfstandig professional. De HBO-opleidingen Bedrijfskunde en Opleidingskunde zorgen voor een gedegen (basis)kennis op dit gebied. Maar ik leer elke dag, wie niet? Door actief deel te nemen aan discussies in verschillende netwerken en de laatste trends op de voet te volgen zorg ik ervoor dat mijn vakkennis actueel blijft.

Ik haal mijn motivatie en gedrevenheid uit mijn ambitie om leren en ontwikkelen van mensen in organisaties te versterken. Omdat ik zie dat het zoveel beter kan. Beter voor de organisatie en beter voor het welzijn van de medewerkers. Niets is zo frustrerend als onvoldoende ondersteund te worden in je professionalisering. Mensen willen leren, zich verbeteren, de beste zijn.

Traditionele opleidingsmodellen helpen organisaties meestal niet meer verder. Het rendement is te laag omdat het leren te ver van de praktijk staat en de verworven kennis bijna altijd verouderd is voordat die wordt toegepast. Daarom wil ik HRD en L&D-professionals helpen de omslag te maken van leren naar presteren.

Ziet u de noodzaak om het rendement van leren en ontwikkelen te verbeteren? En bent u bereid om in uw organisatie met een vernieuwende blik het leren dichter bij het werk te brengen? In het besef dat daar veranderingen bij horen?. Dan wil ik uw HRD en L&D-professionals graag helpen met advies en ondersteuning op maat.